Dutch Course Eindhoven

Vacature Online NT2 docent Nederlands – (Deze vacature is ingevuld) –

Wegens groei zoekt Dutch Academy Eindhoven een Online NT2 docent voor haar cursussen Nederlands.

We zijn een redelijk jong team (30 – 43 jaar), gemotiveerd en zijn goed in het inspelen op mensen en situaties. En we zoeken een collega voor twee of vier avonden per week (ma t/m vr). Als je toevallig ook op zaterdagochtend kunt werken, is dat mooi meegenomen.

We zoeken een man of vrouw die met plezier, humor en een open houding expats helpt bij hun wens om Nederlands te spreken. Grammaticale regels leg je direct uit als studenten daar spontaan om vragen. We geven les aan 3 niveaus van A1 tot en met B1. Als NT2 docent Nederlands bij Dutch Academy Eindhoven verzorg je trainingen voor hoogopgeleide volwassenen. Je geeft online les aan kleine groepen van 10-12 mensen. Je werkt met een vast lesprogramma volgens onze eigen gelicenseerde methode. Je bent een bevlogen, docent Nederlands/Nt2 en hebt ervaring met het lesgeven aan hoogopgeleide volwassenen. Daarnaast ben je ict-vaardig, betrokken bij je werk, sociaal vaardig en organiseer je je werk goed. Je bent ook in de avonduren beschikbaar. Je hebt tot slot een goede beheersing van de Engelse taal (niveau B2+). De cursussen worden ‘s avonds gegeven (18:00-20:00 | 20:00-22:00).

Je hebt affiniteit met hoogopgeleide expats en kan omgaan met studenten van verschillende culturele achtergronden en studiemotivatie. Je werkt zelfstandig en past binnen ons team. Je hebt ervaring met online lesgeven. En je werkt voor een jong bedrijf dat meebeweegt met de vraag van studenten, dus flexibiliteit is een dienstbare eigenschap. Je bent beschikbaar voor de periode van minimaal 1 jaar.

Heb je passie voor lesgeven? Heb je affiniteit met de Nederlandse taal? Wil je je met hoofd en hart inzetten voor onze studenten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gewenste vaardigheden en deskundigheid

  • Je spreekt vloeiend Engels.
  • Je hebt passie voor lesgeven.
  • Je hebt een taal- (gerelateerde) opleiding afgerond.
  • Je hebt belangstelling voor het lesgeven aan hoogopgeleide volwassenen.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en didactische vaardigheden.
  • Je bent creatief, energiek, en inspirerend.
  • Je bent minimaal 2 avonden per week of op zaterdag beschikbaar.

NT2 certificaat is niet vereist. Dienstverband: freelance/ZZP.

– (Deze vacature is ingevuld) –

Herken je jezelf hierin en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature. Bij interesse ontvangen wij graag een persoonlijke motivatie met kort cv en foto via jobs(at)dutchacademyeindhoven.nl. Na een eerste screening krijg je bericht of je uitgenodigd wordt voor een online kennismakingsgesprek.

Dutch Course Eindhoven TeacherTeacher Philippe

Share: