Training op maat

Taalinstituut Simpel Nederlands is de specialist in het voorbereiden van buitenlanders op de arbeidsmarkt in een korte tijd. We verzorgen verschillende arbeids- en taaltrainingen op maat.

Trainingen op maat: alles is mogelijk

Naast reguliere trainingen biedt Taalinstituut Simpel Nederlands ook trainingen op maat. Heeft u meerdere klanten die graag een training willen volgen? Of wilt u een training die naadloos aansluit bij uw specifieke werksituatie? Ook daar zorgen wij graag voor.

Maatwerktraining

In overleg met u ontwikkelen wij een training die exact aansluit bij de wensen, doelstellingen en randvoorwaarden van uw organisatie. Dit kan bijvoorbeeld een eendaagse workshop zijn, maar ook een volledig trainingstraject. De trainingen of workshops kunnen op een door u gekozen datum en locatie plaatsvinden.

Passend aanbod

Een maatwerktraining begint met een uitgebreid gesprek met de opdrachtgever over de doelgroep, de doelstellingen en het gewenste resultaat, evenals de kosten van de training. Op basis van het intakegesprek komen we tot een passend aanbod waarbij de opdrachtgever van het begin tot het eind betrokken blijft.